Cine nu acuză în ziua de azi dureri de spate? Acestea au devenit probleme omniprezente de sănătate în era tehnologiei și a industriei farmaceutice. Din păcate, majoritatea recurgem la tratamente alopate, bazându-ne pe pastile care reduc durerea pe termen scurt, afectând totodată organismul pe termen lung.

Din cauza stilului de viață epuizant, a sedentarismului și a posturii incorecte a corpului, la nivelul coloanei apar deformări care în timp se accentuează, instalțndu-se durerea. În loc să apelezi în permanență la analgezice care nu tratează cauza disconfortului, încearcă Yoga pentru coloană, în cadrul căreia posturile sunt prietenoase pentru toată lumea.

Yoga oferă și posturi simple și eficiente, care practicate cu regularitate, reduc considerabil durerille de spate. Acestea apar din cauza dinamicii greșite a corpului, iar senzațiile dureroase de la nivelul coloanei vertebrale pot să dispară prin repoziționarea trunchiului și exersarea unei posturi optime pentru corp.

Se recomandă avizul unui medic de specialitate înainte de începerea practicării acestor sesiuni, în cazul în care există afecțiuni ale coloanei vertebrale.

1 Comentariu

    Lasă un răspuns