Din dragoste pentru natura, pentru orice forma de conectare cu aceasta resursa infinita de energie si de echilibru, am decis sa mai facem o iesire la munte in forma Wild Yoga&Outdoor Vibes, in weekend-ul 2-4 august.

Wild Yoga – pentru ca, in primul rand, sesiunile se vor intampla in natura, indiferent de conditiile meteo, iar in al doilea rand, pentru ca ne-am propus sa facem cu voi tehnici un pic mai avansate de Asana, Pranayama, Kriya, Mudra, Mantra si Meditatie.

Totodata, ideea de „wild” ne-a venit si atunci cand am zis ca de data asta vrem sa va luam cu noi cu… un prieten de nedejde al experientelor in natura, CORTUL:).

Fiti atenti, asta nu inseamna ca nu ii primim si pe cei aflati la inceput de drum pe calea Yoga sau pe cei care pur si simplu din curiozitate vor sa ni se alature:). Cu totii veti beneficia de cea mai buna atentie din partea instructorilor.

Outdoor VIbes – din pasiune pentru natura, pentru spatiu nedelimitat de explorare in libertate a spiritului, pentru conectare cu pamantul si cu resursele sale infinite.

Vom avea drumetii si plimbari sub forma „silent walk”, ghidate de catre Lucian Sandu, un iubitor al activitatilor outdoor, fondatorul conceptului Outdoor Vibes.

Cand?

In weekend-ul 2-4 august!

*Transportul se va face sub forma car sharing.

*Mesele vor fi self service – fiecare isi va aduce de mancare si o va pune la comun. Se va manca impreuna – all for one and one for all:).

*Costul retragerii de yoga si al activitatilor outdoor sub indrumarea lui Lucian (experienta de peste 20 de ani in domeniul acesta, fondator al Oudoor Vibes si co-fondator al Outdoor Wellness Romani si a lui Nico (experienta de peste 8 ani in yoga cu peste 700 de ore Yoga Alliance, membra fondatoare a Dharma Yoga Center Timisoara) – 360 RON.

* Plata poate fi facuta cash, dar si prin transfer bancar catre Nico – 0723546933 si Lucian – 0752275655.

In acest cost, vei avea incluse cele 4 sesiuni de Yoga plus o sesiune de „Meditatie pe traseu”, drumetiile la punctele de atractie pe care le vom anunta ulterior, care pot fi modificate in functie de conditiile meteo, o seara de foc de tabara, instructiuni in ceea ce priveste montarea si amplasarea cortului, asistenta in orice iti este necesar pe partea de Yoga si de terapie yoga, un ceaun BUN-BUN gatit de Nico – VEGETARIAN, in seara de sambata (oricine se ofera voluntar va fi primit cu bratele deschise la „bucatareala”):).

*NU ai inclus in pret transportul, care se va imprati la numarul de pasageri ai unei masini, toate cele necesare pentru cazare, dar nici hrana – CU EXCEPTIA CEANULUI.

*Locurile sunt limitate.

* Plata integrala a taxei de participare POATE FI FACUTA PANA CEL TARZIU IN data de 27 iulie. Numai plata taxei iti garanteaza rezervarea locului.

*Taxa nu poate fi returanata, de aceea te rugam sa fii decis suta la suta atunci cand vei face rezervarea locului.

PROGRAMUL WiLd YoGa&OuTdOoR ViBeS

2 august

ora 13 – Plecarea din oras cu masinile – car sharing
ora 18 – Sosirea la locatie
ora 19 – Welcome Yoga&Meditation
ora 21 – Party and talks by the fire

3 august

ora 8 – Dynamic Yoga&Kriya&Pranayama
ora 10 – Micul dejun in marea familie, totul la comun:)
ora 12 – Drumetie
Pe traseu Meditatie
ora 18 – Yin&Restorative Yoga&Mantra session
ora 20 – Karma Yoga – cina la ceaun in natura

4 august

ora 8 – Good Morning ME Yoga Session&Mudra&Pranayama
ora 10 – Micul dejun in marea familie, totul la comun:)
ora 12.30 – explorarea naturii – drumetie la un punct de atractie din zona si „silent walk meditation”
Ne intoarcem la locatie, ne strangem lucrurile si …
Final – Debriefing – cum plecam acasa:)?

Pentru inscrieri si pentru orice alte detalii care va sunt necesare pueteti sa o contactati pe Nico – 0723546933 sau pe Lucian – 0752275655.

Peace&Love&Namaste

Lasă un răspuns