Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

 • This event has passed.

Yoga&Pranayama in Nature Retreat

7 octombrie 2022 la ora 15:00 - 9 octombrie 2022 la ora 18:00

Yoga and Pranayama in Nature Retreat este un eveniment de yoga indoor si outdoor, care va ofera sansa sa invatati sa respirati corect si sa va asezati mai stabli in voi, in aerul binefăcător din cea mai ozonata parte a Europei – statiunea montana Poiana Marului, jud. Caras-Severin, aflata la doar doua ore de condus cu masina de Timisoara.

Asana este cel de-al treilea nivel in practica spirituala, conform lui Patanjali, iar Pranayama este cel de-al patrulea nivel. Pe acestea doua ne vom aduce focusul pe tot parcursul acestei experiente unice.

Practicile Yoga&Pranayama sunt potrivite pentru toată lumea. Avansații vor primi practica avansata, iar cei aflați la început de experiență în Yoga, vor primi practica adaptata pentru ei. Toată lumea va fi vericita in final.

Aceasta retragere de yoga de toamna, va va aduce intr-un cadru natural unic in Romania: intr-o padure fermecatoare de mesteceni. In zona, posibilitatile de drumetii sunt nenumarate: cascade, varfuri de munte, poieni, luminisuri, lac, ponton, izvoare, belvedere si ruinele renumitului Hotel Scorilo, care era pe vremea comunistă perla zonei montane carasene.

Cazarea se va face in camere de doua locuri cu pat dublu, fiecare camera avand baie proprie, iar unele dintre camere avand chiar si balcon cu vedere spre munte. Ne vom caza in doua cladiri: Apfelhaus si Pensiunea „La Mesteceni”, aflată pe aceeași proprietate și deținute de minunata gazda, doamna Daniela.

Vom practica yoga outdoor pe o terasa perfecta, ce apartine de Apfelhaus si yoga indoor in sala mare a Pensiunii „La Mesteceni”.
Programul va cuprinde patru clase de yoga si doua Ateliere de Pranayama – teorie si practica, precum si un eveniment surpriza in seara de sambata.

Bineinteles ca vom avea si traditionala tombola cu premiu Yoga, dar si focul de tabara, unde ne vom delecta sub clar de luna si cer instelat.

Locatia ne ofera si o padure de mesteceni in care ne putem reelaxa in hamace, dar si tabla de ping-pong pentru pasionati.

Tariful retragerii este de doar 995 RON pentru cazarea in Pensiunea „La Mesteceni” si de 1.100 RON in Apfelhaus, care este o casa cu trei camere – doua camere cu pat dublu si o camera cu pat dublu plus canapea extensibila. Apfelhaus are bucatarie proprie, living room, terasa de iarna si doua bai.

Tariful include:

 • doua nopti de cazare in camere cu pat dublu, trei zile de regenerare departe de forfota cotidiana a orasului;
 • doua cine calde vegane-vegetariene si doua mic-dejun-uri vegane-vegetariene;
 • doua pranzuri usoare, cel de sambata constand in platouri cu fructe si smoothie-uri energizante si cel de duminica in platou vegan-vegetarian (intervalele de pranz sunt alocate in zilele de sambata si de duminica drumetiilor la cascadele din zona si la lac, respectiv ruine Hotel Scorilo sau belvedere si practica Pranayama in luminis la alegere de către grup);
 • toate mesele vor fi pregătite de către bucătarul locației, mai puțin prânzul de sâmbătă, care va fi pregătit de către Nico.
 • drumetiile ghidate de catre organizatori;
 • Vinho Verde in seara se sambata, la concert;
 • doua sesiuni de Ashtanga Vinyasa Yoga si doua sesiuni de Hatha Yoga pentru relaxare si detensionare spate si flexibilitate corp;
 • altele de yoga, blocuri de yoga si curele de yoga pe perioada sederii in retreat incluse in tarif;
 • jurnal comun si debriefing;
 • relaxare cu suntele bolurilor tibetane la finele practicilor Yoga;
 • afirmatii pentru a schimba mindset-ul si pentru a te bucura de viata;
 • doua sesiuni de Pranayama (cum putem prin intermediul respiratiei constiente sa intram in Dhyana – starea de meditatie);
 • foc de tabara;
 • eveniment muzical surpriza cu durata de o ora in seara de sambata sustinut de catre cel mai cunoscut artist portughez din Romania:);
 • multa bucurie si mult spatiu pentru ca tu sa ai prilejul de a te regenera si relaxa.

Locurile sunt limitate: 22 locuri

Taxa se achita integral in momentul rezervarii locului. Plata se poate face cash, prin transfer bancar sau pe Revolut.
In cazul in care ati achitat taxa si nu va mai puteti prezenta la retragerea de yoga, banii nu va vor fi returnati, decat daca va gasiti un inlocuitor.

Despre Nico, profesoara ta de Yoga poti afla mai multe direct de pe site-ul sau www.dharmayoga.rowww.dharmayoga.ro ori de pe www.yogacunico.ro

Nico vine inspre publicul yoga cu o experienta vasta in domeniu, asimilata si experimentata in peste 12 ani de practica Yoga. Ceea ce o defineste pe Nico este disciplina din predare, focusul pe aliniament postural si crearea unei povesti unice spirituale de fiecare data, cu fiecare noua clasa predata. Miile de practicanti sau miile de ore de predare si de practica personala nu ii mai par lui
Nico cele mai importante puncte din portofoliul personal, ci mai degraba pasiunea si increderea pentru si in stiinta Yoga.

Nico este o promotoare a naturaletii si a autenticitatii și desigur o mare pasionata de viata.

Inscrie-te la numarul de telefon 0723546933 sau printr-un mesaj in privat pe Facebook.

Din iubire libera si din inima colorata,

A ta, Nico

Locația

La Mesteceni
La Mesteceni
Poiana Mărului, Caraș Severin România
+ Harta Google

Organizator

Dharma Yoga Center
Telefon:
0723.546.933
Email:
contact@dharmayoga.ro
Vezi website