Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This event has passed.

Yoga & Wellness Retreat

21 aprilie la ora 0:00 - 23 aprilie la ora 0:00

𝗬𝗼𝗴𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗥𝗲𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁, Ediția 1

𝗬𝗼𝗴𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗥𝗲𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁 – ediția I, marca Friend’s Arena Timișoara este un eveniment de yoga indoor și outdoor, care vă oferă șansa să învățați să practicați corect Yoga, să respirați conștient și să vă așezați mai stabili în voi, în aerul binefăcător al uneia dintre cele mai ozonate părți ale Europei – stațiunea montană Poiana Mărului, jud. Caraș-Severin.

Poiana Mărului se află la doar două ore de condus cu mașina de Timișoara.

🍀💚Practicile Yoga&Pranayama sunt potrivite pentru toată lumea.

🌳Cazarea se va face în camere de două locuri cu pat dublu, fiecare cameră având baie proprie, iar unele dintre camere având chiar și balcon cu vedere spre munte. Unele camere pot primi chiar și trei persoane, acolo unde este un copil în familie, de exemplu.

▶️Tariful retragerii este de doar 890 RON pentru cazare în Pensiunea „La Mesteceni” cu totul inclus.

👌Tariful include:

  • ☀️două nopți de cazare în camere cu pat dublu, trei zile de regenerare departe de forfota cotidiană a orașului;
  • ☀️două cine calde vegane-vegetariene și două mic-dejun-uri vegane-vegetariene; două prânzuri ușoare, cel de sâmbătă constând în platouri cu fructe și smoothie-uri energizante și cel de duminică în platouri vegane-vegetariane (intervalele de prânz sunt alocate în zilele de sâmbătă și de duminică drumețiilor la cascadele din zonă și la lac, respectiv ruinelor Hotelului Scorilo ori Belvedere);
  • ☀️drumeții ghidate și discotecă în seara de sâmbătă;
  • 🧘🏼‍♀️două sesiuni de Ashtanga Vinyasa Yoga și două sesiuni de Hatha Yoga pentru relaxare și detensionare spate și flexibilitate corp;
  • 🍀relaxare cu sunetele bolurilor tibetane la finele practicilor Yoga;
  • 🔥foc de tabără.

👉Locurile sunt limitate: 20 locuri

👉Rezervarea locului se face în baza achitării unui avans de 300 de RON nereturnabil. Restul taxei se achită până în 15 aprilie.

👉În cazul în care ați achitat taxa și nu vă mai puteți prezenta la retragerea de yoga, banii nu vă vor fi returnați, decât dacă vă găsiți un înlocuitor.

☀️Despre Nico, profesoara ta de Yoga poți afla mai multe direct de pe site-ul său www.dharmayoga.ro ori de pe www.yogacunico.ro

Nico vine înspre publicul yoga cu o experiență vastă în domeniu, asimilată și experimentată în peste 12 ani de practică Yoga. Ceea ce o definește pe Nico este disciplina din predare, focusul pe aliniament postural și crearea unei povești unice spirituale de fiecare dată, cu fiecare nouă clasă predată. Miile de practicanți sau miile de ore de predare și de practică personală nu îi mai par lui Nico cele mai importante puncte din portofoliul personal, ci mai degrabă pasiunea și încrederea pentru și în știința Yoga. Nico este o promotoare a naturaleții și a autenticității și desigur o mare pasionată de viată.

Despre Aura

Experiență & Certificări:

Din 2020 Aura este absolventă a cursului de Instructor Yoga 200-TTH de la Indian School of Yoga – afiliat Yoga Alliance și tot de atunci ghidează clase de grup de Hatha Yoga.
A fost interesată de yoga încă din 2018 iar, lockdown-ul din 2020 i-a adus revelația că Yoga practicată zilnic are beneficii care merg mai departe de partea fizică. Aura consideră că prin yoga ai oportunitatea de a te cunoaște mai bine, de a îți cunoaște corpul și de a îți intelege gândurile, astfel încât să poți gestiona cu ușurință acele momente de maxim stres.

De atunci, explorează căi de dezvoltare personală, prin psihologie, yoga, meditații, terapii alternative etc.

👉Inscrie-te la numerele de telefon 0723546933 – Nico și 0747164486 – Aura, ori direct la Recepția Friend’s Arena Timișoara.

Namaste🙏

Aura&Nico

Detalii

Începe:
21 aprilie la ora 0:00
Finalizare:
23 aprilie la ora 0:00
Categorie eveniment:
Website:
https://www.facebook.com/events/524461439591777/

Locația

La Mesteceni
La Mesteceni
Poiana Mărului, Caraș Severin România
+ Harta Google

Organizator

Dharma Yoga Center
Telefon:
0723.546.933
Email:
contact@dharmayoga.ro
Vezi website