Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Kaula Tantra Yoga si Pranayama

8 iulie 2020 la ora 18:30 - 21:00

70RON

REGENEREAZA-TE!

Atelier de meditație prin mișcare – Kaula Tantra Yoga și Pranayama

Ești interesat să participi la un workshop de yoga care facilitează dezvoltarea personală, expansiunea emoțională și eliberarea de stres?

Inscrie-te la workshop-ul nostru de meditație prin mișcare și vino să împărtășim împreună experiențe dar și cunoștințe legate de Yoga – este mai mult decât un exercițiu fizic!

Kaula Tantra Yoga este o practică de restaurare sau o formă de meditație prin mișcare folosind tehnici tradiționale de Hatha Yoga având la bază ideea de explorare a sinelui. Practica are ca scop principal introspecția cât și actul de a te preda în totalitate momentului prezent.
Acest workshop te provoacă să-ți pui răbdarea la încercare cu fiecare dintre secvențele parcurse, tocmai pentru a reușii intuitiv să cunoști mai multe despre propriul corp fizic cat și despre limitele acestuia!

Folosind tehnicile de respirație Pranayama, vom reuși să aducem practica la următorul nivel, lucrând direct pe sistemul nervos, antrenând plămânii și îmbunătățind capacitatea sistemului respirator. Pranayama este practica controlului de respirație în yoga și se poate traduce prin extinderea respirației sau mai exact ”extinderea forței de viață”.

În această școală de yoga, nu există nici o practică corectă sau greșită, sesiunile de mișcare îi aduc pe practicanți la o conștientizare a propriului corp, permițându-le să simtă ce funcționează pentru ei în acel moment. Scopul este de a deveni mai puternici și mai flexibili prin eliberarea părților corpului legate de etanșeitatea emoțională și blocaje.

Pattabhi Jois, unul dintre pionierii yogini, a spus că “Mișcările fizice, asana, sunt doar o modalitate de a calma corpul și de al pregăti pentru meditație

Acest atelier va fi condus de Simona Skøttrup Fironda, urmat de o discuție deschisă despre filozofia Yoga- mai mult decât un exercițiu fizic, un cerc de feedback în care putem învăța cu toții din experiențele celuilalt pentru a înțelege mai bine procesul de vindecare al fiecăruia dintre noi.

Atelier cu nivel deschis atât pentru cei care au mai practicat yoga dar și pentru cei care doresc să experimenteze prima clasa de yoga.

Despre Simona Skøttrup Fironda:

Cu mulți ani de experiență în domeniul mișcării, Simona împărtășește cunoștințe vaste si diversificate atunci când vine vorba de a lucra și modela corpul uman.

Ea a început cu antrenamente de circ și acrobatică cu partener, după care a descoperit yoga și s-a dezvoltat spre o abordare de influență holistică folosind respirația, meditația și tehnici de șamanism pentru a-și aplica cunoștințele legate de conexiunea dintre trup, minte și suflet.

Din punct de vedere educațional, pasionată si dornică de cunoaștere, Simona a călătorit în întreaga lume timp de 3 ani, locuind în diferite Ashramuri și învățând din diferite culturi pentru a-și găsi chemarea interioară.

Printre studiile sale se numără: 100h AcroYoga, 200RYT Hatha Yoga și Pranayama, 300RYT Vinyasa Yoga și Respirație, și 500RYT Kaula Tantra Yoga, Meditație și Șamanism.

Având o experiență de mai bine de 5 ani, principalul scop al Simonei în calitate de profesor constă într-o abordare holistică a clientului și a tratamentului acestuia.

Simona combină tehnici clasice de Hatha yoga și Pranayama (tehnici de respirație) împreună cu filozofia unică a vieții inspirată din Tantrism. Astfel, sesiunile de mișcare îi aduc pe practicanți la o conștientizare a propriului corp, permițându-le să simtă ce funcționează pentru ei în acel moment, scopul fiind acela de a deveni mai puternici și mai flexibili prin eliberarea părților corpului care sunt “legate” de blocaje și impermeabilitatea emoțională. Așadar, Simona denumește învățăturile sale Mișcare Organică – Organic Movement- OM Space

Locatie: Dharma Yoga Center Timisoara, strada Samuil Micu, nr. 9, corp D, camera 12.

Taxa: 70 RON pentru intreg atelierul

Necesar: un prosop, o sticla cu apa si multa voie buna. Daca aveti saltea personala, o puteti aduce:).

Locuri limitate!

Inscrieri la 0723546933 – Nico sau pe www.dharmayoga.ro.

Eveniment sustinut de catre Simona impreuna cu echipa Dharma Yoga Center Timisoara, din drag pentru Yoga si cu dorinta din inima de consolidare a comunitatii de Yoga din Timisoara:).

Love Revolution

Dharma Yoga Center Timisoara

Detalii

Data:
8 iulie 2020
Timp:
18:30 - 21:00
Preţ:
70RON
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Dharma Yoga Center Timisoara
str. Samuil Micu, nr. 9, corp D, camera 12
Timișoara, Timiș 300125 România
+ Harta Google
Telefon:
0723.546.933
Sit web:
https://dharmayoga.ro