Loading Evenimente

« Toate Evenimente

EveryBODY is different

16 noiembrie la ora 9:00 - 18:00

200RON

– Yoga, the functional approach –

Acest atelier este construit pe baza abordarii functionale a practicii yoga (in special, dar nu numai YIN yoga), asa cum este ea predata de Paul Grilley.

Atelierul poate fi de interes pentru orice trainer de yoga, dar si pentru practicanti dedicati, care doresc sa cunoasca un mod diferit de abordare a practicii posturilor corporale.

Vom intelege in acest atelier ca, desi doua persoane pot arata similar intr-o anume postura corporala, ceea ce corpul lor simte si experimenteaza este insa total diferit.

Vom discuta conceptul de „zona targetata a posturii” pornind de la cele 14 segmente ale scheletului si 10 grupe musculare considerate in abordarea lui Paul Grilley ca importante pentru a defini „aria targetata”.Pornind de la acest concept, vom parcurge cele 7 arhetipuri de posturi dezbatute in abordarea functionala.

Vom intelege importanta notiunilor de tensiune si compresiune, iar de aici, ce anume ne limiteaza gradul de miscare.

Vom constientiza ca, in abordarea functionala, nu imaginea posturii este importanta, ci important este ce dorim sa obtinem prin accesarea unui arhetip postural.

Nu in ultimul rand, impartasim experienta, idei, pareri, ceai, biscuiti, zambete adica Qi in multiple forme de manifestare si materializare 😊

Ghid: Corina Ionescu (Doka) – RYT500.

Corina are o experienta de noua ani in practica yoga, este instructor de Hatha, Holistic, Yin si Restorative yoga. A studiat YIN yoga cu With-Yin Yoga (Sebastian Pucelle si Murielle Burellier), Bif Mithoeffer si online cu Paul Grilley.

Locuri disponibile: 17

Pentru rezervarea locului se achita un avans de 100 lei pana la data de 25 Octombrie.

Pentru trainerii inregistrati in Yoga Alliance International, se ofera diploma YACEP – 10 ore credit in sistemul de Educatie Continua.

Investitie recomandata: 200 lei (pentru plata prin transfer bancar, date facturare si alte detalii administrativ-logistice, va rugam sa ne scrieti sau sa ne sunati).

Detalii

Data:
16 noiembrie
Timp:
9:00 - 18:00
Preţ:
200RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/435770870625614/

Loc de întâlnire

Dharma Yoga Center Timisoara
trada Samuil Micu, nr. 9, corp D, camera 12
Timișoara,Timiș300125România
+ Harta Google
Telefon:
0723.546.933
Sit web:
https://dharmayoga.ro

Organizator

Dharma Yoga Center
Telefon:
0723.546.933
Email:
contact@dharmayoga.ro
Sit web:
https://dharmayoga.ro