Numele meu este Cristina Ioana Muntean .

Am cunoscut yoga acum 6 ani când practica yoga a fost tratamentul pentru o afecțiune medicală, “tratament“ care m-a ajutat sa îmi dau seama ca îmi doresc foarte mult să ajut și alți oameni sa reușească sa țină sub control anumite stări, boli, să reușească să își echilibreze starea mentală și fizica.

Știu din experienta că aceia care vor dori să cunoască yoga, să practice regulat, vor observa foarte repede cum aceasta va aduce multe schimbări pozitive în toate aspectele vieții lor: yoga se va transforma din practica dintr-un stil de viață.

Am început sa studiez yoga cu toate ramurile ei acum 3 ani in Budapesta și in Belgrad, unde am absolvit 2 cursuri de instructor de yoga (Hatha Yoga, yoga pentru copii si yoga pentru gravide) și de terapie prin yoga.

În prezent sunt înscrisă la Yogic Studies la Satyananada Yoga School India pentru 4 ani de studiu și coordonez două grupe de seniori cu afecțiuni neurologice la un centru de medicină unde, prin yoga, am reușit să aduc rezultate deosebite în starea lor de sanatate. Aceste lucruri mă împlinesc.

Îmi place să transmit celor care vin la clase cât mai mult din experiența mea, din ceea ce am studiat, să încerc să îi învăț să reușească să își construiască singuri secvența de posturi care să le mențină starea de bine.

Lasă un răspuns