Pentru a fi cat mai aprope de nevoile dumneavoastra, va oferim Ateliere de yoga pentru companii: la birou, sedii de firme, sali de evenimente in companii etc.

Conceptul are la baza idea de management al sindromului Burnout, aducand cu sine o serie de posturi al caror scop este diminuarea durerilor de spate, de umeri si gat, de solduri si de picioare, dar si de cap, provocate de statul indelungat pe scaunul de la birou, intr-un spatiu inchis.

Business Yoga cuprinde exercitii de control al respiratiei, asane – posturi care ajuta la intarirea musculaturii spatelui si a abdomenului, dar si posturi pentru intinderea si relaxarea musculaturii tensionate si rigidizate.

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos, de asta avem nevoie cu totii atunci cand dorim sa obtinem rezultatele cele mai bune in diferite aspecte ale vietii de zi cu zi, dar mai ales in viata profesionala. Mentinerea unui aliniament optim si sanatos al corpului aduce cu sine constientizarea posturala permanenta, dar si un flux energetic liber in intreg corpul. Sporirea focusului si a capacitatii de concentrare, precum si eficienta marita in luarea deciziilor in cel mai corect mod sunt alte doua beneficii de care pot avea parte participantii.

Pentru stabilirea unui plan de predare, orar, locatie, tarif, va rugam sa ne scrieti un mesaj in privat.

Lasă un răspuns