Te invitam sa experimentezi eliberarea emotionala intr-un mod diferit, cu procese pentru minte, corp si suflet. Vei avea parte de o experienta inedita si vei putea aplica si ulterior elementele invatate la atelier. 25% discutam, 75% practicam
Timisoara, doua sesiuni identice, tu decizi la care doresti sa participi:

– joi 18 octombrie 17.30-22.30 SAU
– luni 15 noiembrie 17.30-22.30.

CE VOM FACE:

– Tehnica “Letting Go”, o tehnica simpla prin care putem elibera orice emotie negativa, in orice moment. Practicata regulat, va aduce treptat o eliberare interioara tot mai profunda si trairea unei stari de armonie si pace interioara.
– TRE (trauma and tension release exercises) – un set de exercitii care sustin corpul sa elibereze stres, tensiuni si traume la un nivel profund, muscular, prin tremur, executate pe muzica potrivita
– Meditatie ghidata
– Aromaterapie (vom folosi mai multe amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice special concepute pentru corpul emotional, pentru a ajuta in procesul de eliberare emotionala si echilibrare mentala.

DETALII COMPLETE SI INSCRIERI: https://eventcity.ro/eveniment/atelier-de-eliberare-emotionala-timisoara/

INFORMATII: 0728 001 744 (Roxana)

Daca esti interesat(a), dar nu poti participa acum, inscrie-te si specifica acest lucru la comentarii, ca sa te putem anunta cu prioritate data viitoare.
Daca cunosti persoane care ar putea fi interesate, trimite-le si lor invitatia!

CE AU SPUS PARTICIPANTII:

„Multumesc din suflet pentru tot ce am simtit si ce ne-ati oferit in aceasta zi. Imi doresc sa repet o astfel de experienta.”

“O experienta greu de descris in cuvinte, probabil ca in timp voi realiza mai bine ce/cum s-a intamplat. Voi relua cu placere si interes acest experiment.”

„Mi-a placut foarte mult experienta, descoperirea de sine si senzatia de bine/relaxare de la final.”

„Tot pachetul pentru mine a avut efect maxim. Am venit cu o stare, fara mari asteptari, dar am primit exact ce am nevoie in momentul de fata”

„Am aflat foarte multe lucruri noi despre mine, despre corpul meu. A fost chiar foarte interesant. Mi-a placut tot ce am experimentat. Multumesc mult!”

“Letting Go + TRE pentru mine a fost o combinatie perfecta. Voi recomanda cu mare drag tuturor.”

„M-a ajutat la gasitul raspunsurilor la intrebarile pe care mi le pun. Meditatia ghidata a fost superba. TRE m-a ajutat foarte mult la eliminarea tensiunilor, pe care nu stiam cum sa le elimin, fiind constienta de ele.”

„Am avut parte de o relaxare profunda, pre-adormire, in unde alfa, care este benefica vindecarii.”

“Multumesc din suflet pentru pacea interioara instalata. Stiu ca este un proces lung catre vindecare, insa simt ca am facut pasul cel mai important. M-ati facut sa imbratisez copilul din mine si sa imi doresc sa-i acord mai multa atentie si sa il ascult.”

Lasă un răspuns